Raamkozijnen

Houten raamkozijnen hebben een duurzaam karakter, zowel in levensduur als productie. Ook bij kozijnen is de keuze van materiaal belangrijk. Over het algemeen wordt er een keuze gemaakt worden tussen hardhout of zachthout. Veelgebruikte houtsoorten voor hardhouten kozijnen zijn Meranti, Mahonie en Accoya.

Productie raamkozijnen

Natuurlijk is de productie van een raamkozijn ook afhankelijk van het type raam. Door het aanleveren van de juiste tekeningen of het inmeten op locatie worden alle kozijnen en ramen op maat gemaakt. Onze ramen kunnen worden geproduceerd voor enkel, dubbel en zelfs triple beglazing. In onze werkplaats kunnen houten raamkozijnen worden geproduceerd voor onder meer:

Voordelen van houten raamkozijnen

De veelzijdigheid van onze kozijnen is al benoemd. Maar wist u ook dat hout een hogere isolatiewaarde heeft dan kunststof? Houten kozijnen gaan lang mee en zijn goed bestand tegen weersinvloeden. En dat mét de authentieke uitstraling!

Contact

Wilt u meer te weten komen over houten raamkozijnen of wat bouwen met Verwijs Timmerwerken verder voor jou kan betekenen? Dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via; 0111 647 555.