De timmerfabriek

Onze werkplaats is gevestigd op het industrieterrein van Nieuwerkerk (ZLD), de werkplaats dient als productiecentrum en uitvalsbasis voor onze voorbereiding en werkzaamheden op locatie.

In onze werkplaats hebben we de beschikking over machines die voldoen aan alle eisen van deze tijd, om ons ambacht volledig tot zijn recht te laten komen. De machines bieden ons de mogelijkheid om nagenoeg alle vormen van houtbewerking uit te voeren. Wij produceren bijvoorbeeld houten kozijnen, ramen, deuren, trappen en houtskeletbouw. Door de verschillende machines zijn we in staat om, in een kort tijdsbestek, zowel enkelstuks als hogere aantallen te produceren. In overleg is er namelijk heel veel mogelijk.

Professionals
De producten die in onze werkplaats worden geproduceerd leveren wij in de professionele sector die op zoek zijn naar een specifieke of kant-en-klare productie. We ontzorgen deze groepen door ze het productieproces uit handen te nemen, waardoor tijdwinst ontstaat. De professional heeft tijdens zijn nieuwbouw of verbouw geen productiewerk en dus geen omkijken meer naar het benodigde materiaal; de focus blijft volledig op het project gericht.

Particulier
Onze productie draait ook zeker voor de particuliere markt. Iedere particulier kan bij ons een bestelling plaatsen. Samen inventariseren we de wensen en adviseren hierin graag. Met degene die ontzorgt wil worden bespreken we de wensen bij ons op kantoor of op locatie. We meten in en gaan we over tot productie en levering.