Over ons

Bij Verwijs Timmerwerken beschikken we over ruime ervaring in de timmerkunst. We vinden het belangrijk een kwalitatief goed product af te leveren, waar we zelf trots op zijn; elke productie opnieuw en altijd binnen de afgesproken termijn. Communicatie vinden we daarom een belangrijk onderdeel van het productieproces. We plannen liever een dag teveel, dan een dag te weinig. We zien een levering liever een dag te vroeg dan een uur te laat plaatsvinden.

We maken optimaal gebruik van onze ervaring èn kennis en kunde van onze mensen om altijd tot het beste resultaat te komen. We denken mee met onze klanten. Niet alleen over de potentie van een project of het productieproces, maar ook over de kosten die ze met zich meebrengen. Bijvoorbeeld de keuzes die een klant maakt op het gebied van materiaalsoort zijn bepalend voor de levensduur en kostprijs.

Naast onze eigen mensen werken we samen met en voor verschillende ZZP’ers en aannemingsbedrijven. We noemen deze partijen graag “onze partners”, aangezien zij voldoen aan onze kwaliteitsstandaarden. Daarom gaan zij met regelmaat voor ons op pad om namens Verwijs Timmerwerken de klus te klaren.