Houtwerk interieur

De toepassingen van houtwerk in het interieur zijn eindeloos. Verwijs Timmerwerken realiseert houten kozijnen, deuren, lijsten en trappen op maat. Lees meer over onze interieur oplossingen van hout!

Houten kozijnen als houtwerk in het interieur

Houten raamkozijnen of deurkozijnen geven de woning of het pand een landelijke, klassieke uitstraling. Onze houten kozijnen zijn altijd te plaatsen, dat betekent dat het zowel voor nieuwbouw als voor renovatie geschikt is en voor houtskelet woningen en panden gemaakt met andere bouwmethodes. In onze werkplaats worden houten raamkozijnen op maat gemaakt voor bijvoorbeeld uitzet ramen, draaikiep-ramen, stolpramen en natuurlijk vaste ramen. Op het gebied van deurkozijnen kunnen wij voor- en achterdeurkozijnen, garagedeurkozijnen, hef- en schuifdeurkozijnen en binnendeurkozijnen maken. Bij de plaatsing van houtskeletbouw kunnen wij ook de stelkozijnen verzorgen.

houten raamkozijnen voor houtskeletbouw

Lijstwerk en luiken

Naast kozijnen kunt u bij Verwijs Timmerwerken terecht voor lijstwerk en luiken naar uw smaak. Wij produceren en plaatsen onder andere gootlijsten, architraven, plintneuten, gootklossen, vensterbanken, dorpels, paneelluiken en vensterluiken.

Houten trappen

Ook voor houten trappen bent u bij ons aan het juiste adres. Het is mogelijk om een rechte of gedraaide trap te laten maken. Wij verzorgen het ontwerp, de productie en de plaatsing op locatie.

Interieur op maat

Houten kozijnen, luiken of trappen vragen altijd om maatwerk. Daarom wordt al het houtwerk interieur in onze eigen werkplaats geproduceerd, waarna het maatwerk bij u op locatie wordt geplaatst. Wilt u meer te weten komen over houtwerk interieur? Onze experts helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen