Houtskelet woning

De voornaamste reden om voor een houtskelet woning te kiezen is de snelle bouwtijd. Met houtskeletbouw (HSB) worden onderdelen van een woning apart gemaakt. Denk aan een wand of kapconstructie, maar er worden ook Houtskeletbouw casco’s gemaakt. Verwijs Timmerwerken is dé ervaren partner in HSB casco’s. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Toekomstgerichte houtskelet woning

Wist u dat er met houtskeletbouw uitstekende isolatiewaarden bereikt kunnen worden? Bovendien is het mogelijk om luchtdicht te bouwen. Dit maakt een casco van HSB ecologisch verantwoord. Doordat het casco in prefab (pre-fabricated) onderdelen wordt geproduceerd, kan het casco al in enkele dagen lucht- en waterdicht zijn! Dit maakt houtskeletbouw dus niet alleen duurzamer, maar ook veel sneller dan bouwen met stenen. Zie bijvoorbeeld dit project waarin we een HSB woning maakten.

HSB casco laten maken

Realisatie van een houtskelet woning

Verwijs Timmerwerken werkt vaak in opdracht van aannemers omdat we het totale plaatje kunnen leveren. We ontzorgen onze klanten op elk gebied, van ontwerp tot montage. Het HSB casco wordt in beeld gebracht met een 3D-tekening en er wordt een calculatie gemaakt van de benodigde materialen. Vervolgens produceren we de onderdelen in onze eigen timmerfabriek. Dit zijn de prefab onderdelen van de HSB woning. Voor zover mogelijk, worden de prefab onderdelen al in elkaar gezet. Een voordeel van een houtskelet woning is dan ook de snelle plaatsing op locatie en het feit dat de constructie snel wind- en waterdicht is. Ook de montage doen we helemaal zelf.

Tijdens het ontwerp en de productie wordt er al rekening gehouden met de te plaatsen kozijnen voor ramen en deuren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wilt u meer weten over HSB kozijnen? Lees dan hier verder.

Wij leveren maatwerk casco's voor uw houtskelet woning.

Geïnteresseerd in een complete houtskelet woning?

Bij onze projecten kunt u meerdere voorbeelden van complete houtskelet woningen vinden. Zo leverden we onder meer in Dreischor en Oude-Tonge complete HSB casco’s op. Wilt u meer weten over de haalbaarheid voor uw woning of gebouw? Onze experts kunnen u alles vertellen!

Contact