Houtskeletbouw Brabant

Verwijs Timmerwerken is de lokale partner voor houtskeletbouw in Brabant. Wij realiseren maatwerk projecten, van casco tot aanbouw en van kozijn tot trap. Heeft u interesse in houtskeletbouw voor uw project? We helpen u graag verder!

Houtskeletbouw in Brabant voor particulieren en bedrijven

Wij helpen zowel particulieren als bedrijven, vaak aannemers, bij het realiseren van hun houtbouw. Wij nemen het project van a tot z uit handen. Moet er een houtskelet casco geplaatst worden, dan verzorgen wij het ontwerp, checken we de haalbaarheid, produceren we onderdelen en plaatsen we het casco op locatie. Wist u dat een houtskelet woning al binnen een dag luchtdicht is? De korte bouwtijd is één van de grootste voordelen.

Dit project bestond uit houtskeletbouw in Brabant.

Overige houtproducten

Naast het ontwerpen, produceren en plaatsen van houtskeletbouw kunt u bij ons ook terecht voor kleinere opdrachten. Het vervangen van de kozijnen, het plaatsen van trap of het realiseren van een dakkapel zijn geen enkel probleem.

Uw partner voor houtskeletbouw in Brabant

Bent u werkzaam en/of woonachtig in Brabant, en wilt u meer te weten komen over houtskeletbouw? Dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. Neem via onderstaand formulier contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact