Dakkapel Berkel en Rodenrijs

Een dakkapel laten plaatsen op uw huis in Berkel en Rodenrijs? Dan bent u bij Verwijs Timmerwerken aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in de productie van dakkapellen, hechten we veel waarde aan de productie van de dakkapel die aansluit bij uw wensen. Een dakkapel van kwalitatief materiaal, voorzien van isolatiemateriaal, waardoor de dakkapel perfect geïsoleerd wordt.

Dakkapel in Berkel en Rodenrijs middels houtskeletbouw

De dakkapellen worden gefabriceerd in onze timmerfabriek, net als houten kozijnen, ramen, deuren en trappen. Om ze vervolgens kant-en-klaar af te leveren op locatie. Hierdoor scheelt dit montagewerk op locatie, waardoor de plaatsing van de dakkapel sneller verloopt. Het apart produceren van producten om deze vervolgens in elkaar te zetten wordt ook wel houtskeletbouw genoemd. Deze manier van bouwen brengt een aantal voordelen met zich mee. Het is prijstechnisch interessant, efficiënt ten opzichte van andere bouwmethoden, duurzaam, toekomstgericht door het halen van hoge isolatiewaardes en de levensduur is gemiddeld langer.

Verwijs Timmerwerken realiseert houtskeletbouw in Zierikzee, Schouwen-Duiveland

Prefab dakkapel in Berkel en Rodenrijs

Het plaatsen van een dakkapel in Berkel en Rodenrijs komt steeds vaker voor. Prefab staat voor de Engelse term ‘prefabricated’. Door middel van houtskeletbouw worden alle onderdelen samengesteld tot een prefab dakkapel van hout. Deze kant-en-klare dakkapel kunnen wij leveren en plaatsen.

Het plaatsen van een prefab dakkapel in Berkel en Rodenrijs heeft een aantal voordelen. Zo is snelheid een belangrijke factor. Zowel op productieniveau als het plaatsen van de dakkapel. Als de haalbaarheid is bekeken op basis van de constructie, kan de tekening gemaakt worden om vervolgens geproduceerd te worden tot een kant-en-klare prefab dakkapel. Andere werkzaamheden op locatie kunnen gedurende dit proces gewoon doorgaan. Ook het plaatsen van de dakkapel gebeurt op efficiënte wijze, waarbij je een hoop tijd bespaard in tegenstelling tot bij andere bouwmethoden.

Doordat een prefab dakkapel is opgebouwd uit losse houtskeletbouw onderdelen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Met het juiste isolatiemateriaal is ook de kans op een lagere energierekening groot! Met de juiste isolatie van de dakkapel bereikt u namelijk hoge isolatiewaarden.

Advies op maat

Een dakkapel geeft uw woning een unieke en andere uitstraling. Het is daarom van groot belang om van tevoren goed na te denken over de stijl van dakkapel. Wij denken met onze ervaring, kennis én kunde graag met u mee. Zo kunnen we u adviseren op het gebied van materiaalsoorten, die bepalend zijn voor de levensduur en de kostprijs.

Dakkapel in Berkel en Rodenrijs laten plaatsen?

Wilt u een (prefab) dakkapel in Berkel en Rodenrijs laten plaatsen, of heeft u een andere vraag over onze houtskeletbouw oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op of via onderstaand formulier. Onze experts staan voor u klaar.

Contact