Prefab dakkapel

Voor wie toe is aan meer ruimte en licht op de bovenverdieping, is een prefab dakkapel de ideale oplossing. Maar hoe is dat het makkelijkst te realiseren? Met houtskeletbouw (HSB)! Alle HSB onderdelen worden in eigen beheer gemaakt en samengesteld tot een prefab dakkapel van hout. Dat betekent dat wij een zo goed als klant en klare dakkapel leveren en die vervolgens snel kunnen plaatsen. Lees hier meer over het realiseren van een prefab bakkapel voor uw pand!

Voordelen prefab dakkapel

Snelheid
Als de haalbaarheid is gecheckt en de calculatie is gemaakt, worden de tekeningen gerealiseerd. Dit geeft ons een duidelijk beeld van de situatie en de eventuele knelpunten. Als alles in orde is wordt de dakkapel geproduceerd. Eerst als losse onderdelen, erna als kant en klare prefab dakkapel! De dakkapel kan nu worden vervoerd naar de locatie en wordt meteen gemonteerd. De dakkapel is op dan al lucht- en waterdicht. Omdat het zo snel geregeld is, ondervindt u bijna geen hinder. Andere werkzaamheden kunnen ook meteen weer doorgaan. Niemand heeft toch zin in langdurige “overlast” en een open dak?

Duurzaamheid
Behalve de relatief lange levensduur van houtskeletbouw, zorgt deze bouwmethode ook voor een luchtdicht resultaat. Het houtskeletbouw kunnen hoge isolatiewaarden bereikt worden! Dat scheelt qua kosten enorm op de energierekening die je uiteindelijk krijgt.  Dakkapel hout

Prefab dakkapel op maat

Omdat de dakkapel wordt samengesteld uit losse houtskeletbouw onderdelen, op basis van een eigen tekening, kunnen we er alle kanten mee op. Het produceren van een dakkapel is bijna altijd maatwerk, daarom is het juist inmeten en de voorbereiding op de productie een belangrijk onderdeel. In samenspraak met de klant kijken we naar de mogelijkheden.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wilt u meer weten over prefab dakkapellen, of misschien heeft u wel vragen over onze andere HSB oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op, onze experts staan voor u klaar.

Contact