Veiligste stukje Nederland voorzien van HSB

Locatie:
Europoort, Rotterdam
Opdrachtgever:
De Vries en Verburg
Datum:
april 2019

Werken op de veiligste bouwplaats van Nederland

In opdracht van De Vries en Verburg hebben we mogen werken op de veiligste bouwplaats van Nederland: BP Europoort. Dat is niet zo vanzelfsprekend: alleen aannemers die veilig werken komen in aanmerking voor dit project. Niet alleen het eindresultaat moet veilig zijn. Veilig en verantwoord werken is een noodzaak. Bij raffinaderij BP Europoort gewerkt aan een controlekamer van ruim 10.000 m2 voor het besturen van de hele fabriek. Bij calamiteiten is dit de enige kamer die operationeel blijft. De controlekamer moet bestand zijn tegen drukgolven en moet waterdicht en luchtdicht zijn.

HSB stelkozijnen en dakranden

Verwijs Timmerwerken heeft hieraan bijgedragen door het leveren en monteren van diverse onderdelen bij BP Europoort. Zo hebben we ruim 300 stelkozijnen geproduceerd en geplaatst. Het gebruik van stelkozijnen heeft meerdere voordelen. Zo is het gebouw sneller wind- en waterdicht en biedt het stelkozijn een stevig frame voor de uiteindelijke kozijnen. Daarnaast leverden we, onder andere, honderden meters HSB dakranden en veiligheidszuilen.

Door onze inzet en veilige werkmethode de Safety Award in ontvangst mogen nemen! Wil je meer weten over de veiligste bouwlocatie van Nederland? Lees dan het hele artikel.

Veiligheidszuil BP Europoort verwijs timmerwerken Naar het projectenoverzicht