Safety Award voor Verwijs Timmerwerken

Datum:
16-04-2019

Verwijs Timmerwerken heeft in maart houtskeletbouw geleverd voor een bijzonder project van De Vries en Verburg: de nieuwe controlekamer van raffinaderij BP Europoort. In maart mochten we de Safety Award voor ons werk op de veiligste bouwplaats van Nederland in ontvangst nemen.

Beloning voor veilig bouwen

Veiligheid staat voorop op de bouwlocatie van de controlekamer. Bij BP komt daar komt veel bij kijken, van veiligheidstrainingen tot het aanvragen van interne vergunningen voor alle werkzaamheden. Je vindt er geen kabels op de vloer en er staan overal veiligheidszuilen. Alle medewerkers moeten deze protocollen opvolgen: een kleine verwonding is al onacceptabel. Als beloning voor het veilig bouwen ontvangt iedere maand een andere subcontractor de Safety Award – deze keer mocht Verwijs Timmerwerken de award in ontvangst nemen!

Trots op onze jongens

Hans de Bonte, eigenaar van Verwijs Timmerwerken, ziet de hoge eisen op het gebied van veiligheid als uitdaging in plaats van belemmering. Er wordt met de opdrachtgever meegedacht om samen tot een veilige oplossing te komen.

Hans: “Uiteraard zijn we trots om er onze producten te mogen leveren en monteren. En trots op onze jongens die ervoor gezorgd hebben dat we de award hebben verdiend”.

Benieuwd welke materialen we in opdracht van De Vries en Verburg hebben geleverd en gemonteerd in de controlekamer van BP? Ga dan door naar het project. Wil je meer weten over het veiligste stukje Nederland? Cobouw schreef er een heel artikel over.

Naar het nieuwsoverzicht