Houtskeletbouw voor aannemers

In de professionele sector wordt steeds vaker gekozen voor houtskeletbouw. Ook bij Verwijs Timmerwerken krijgen we steeds vaker ‘Houtskeletbouw gerelateerde opdrachten’ van aannemers of andere opdrachtgevers.

Voor ZZP’ers, aannemersbedrijven en architecten maken we pasklare prefab onderdelen. Naast het werk wat wij voor onze eigen mensen uitvoeren, willen onze ‘partners’ ook optimaal gebruik maken van onze ervaring, kennis én kunde. Kiezen voor Verwijs Timmerwerken betekent een garantie van kwalitatieve producten en het nakomen van de afgesproken leveringstermijn.

De partners met wie we mogen samenwerken, kiezen we nauwkeurig uit. We hebben kwaliteit namelijk hoog in het vaandel staan. De afgelopen jaren heeft Verwijs Timmerwerken veel projecten tot uitvoer mogen brengen. Voor aannemers als ‘De Vries & Verburg’, ‘Hanse Staalbouw’ en nog veel meer andere aannemingsbedrijven werden projecten succesvol afgerond.

In opdracht van aannemer ‘De Vries & Verburg’ werden er door Verwijs Timmerwerken ruim 300 stelkozijnen geproduceerd en geplaatst bij BP Europoort. Daarnaast leverden we ook nog eens honderden meters HSB-dakranden en veiligheidszuilen. Door onze inzet en veilige werkmethode (wat we hoog in het vaandel hebben staan) mochten we als kers op de taart ook nog eens de Safety Award in ontvangst nemen!

Naast grote projecten produceert, levert en monteert Verwijs Timmerwerken ook Prefab woningen in opdracht van verschillende aannemers op. Ook hier worden de pasklare prefab kozijnen, dakkapellen en trappen in onze professionele timmerfabriek geproduceerd. We vinden het belangrijk om een kwalitatief goed houtskeletbouw product voor aannemers af te leveren, waar we zelf erg trots op zijn.

Verwijs Timmerwerken is bouwpartner voor aannemer, architect en een compleet bouwteam in houtskeletbouw. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die we te bieden hebben, of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Bent u benieuwd geworden naar de andere projecten, kijk hier dan snel verder.

Contact