Werkvoorbereider kozijnen prefab

Jij bent verantwoordelijk voor meerdere projecten, van offerteaanvraag tot oplevering. Zo zorg je ervoor dat projecten worden uitgewerkt en voorbereidt richting partners en productie. Binnen de aangegeven tijd, budget en voldoen aan onze kwaliteitsstandaard.

Verantwoording

Je bent een adviseur voor onze partners en je voegt waarde toe aan het contact, het proces en de kwaliteitsbewaking. Zo staat voor jou het gemeenschappelijk belang tussen Verwijs en haar partners centraal. Als werkvoorbereider kozijnen/prefab ben je continu bezig om de samenwerking tussen Verwijs en haar partners te analyseren en te verbeteren. Je werkt op adequate wijze de projecten uit richting partners en productie.

Commercieel, technisch en financieel

Dit doe je op een dusdanige manier dat op commercieel, technisch en financieel vlak voldaan wordt aan de vooraf gestelde verwachtingen van de kozijnen en prefab onderdelen. Je houdt controle op de planning en je bent verantwoordelijk voor het voorbereidingsproces, waabij je grip houdt op de voortgang en oplevering. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en communiceren van meer- en minderwerk richting de klant en de nazorg die dit met zich meebrengt. Denk hierbij aan het afhandelen van eventuele klachten, schades en meerwerk.

Wat bieden we?

Solliciteren?

Natuurlijk! Je richt je sollicitatie per e-mail aan info@verwijstimmerwerken.nl t.a.v. Hans de Bonte. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier hieronder.