Prefab bouwen

Tegenwoordig wordt er in de professionele sector steeds vaker gekozen voor prefab bouwen. ‘Prefab’ is afgeleid van het Engelse woord prefabricated. Ook bij Verwijs Timmerwerken produceren en leveren we kant-en-klare onderdelen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. In onze timmerfabriek hebben we moderne machines tot onze beschikking, die ons de mogelijkheid bieden om op basis van de wensen van de klant ramen, kozijnen, deuren en de prefab-onderdelen te produceren. Gedurende dit proces wordt er extra aandacht besteed aan de aansluitdetails voor een goede wind- en waterdichting.

Prefab bouwen is efficiƫnt

Bij ons in de timmerfabriek worden kant-en-klare prefab-onderdelen geproduceerd. Doordat het kant-en-klaar is, sluiten de prefab-onderdelen naadloos op elkaar aan. Dit kan enorm veel tijdwinst opleveren gedurende het bouwproces. In tegenstelling tot de traditionele bouw, waar u bijvoorbeeld vaker afhankelijk bent van weersomstandigheden bij bepaalde werkzaamheden en bij slecht weer vertraging op kunt lopen. Hier loopt u met de bouw met prefab onderdelen minder snel tegen aan.

Stelkozijnen in houtskeletbouw plaatsen

Prefab middels houtskeletbouw

Alle prefab bouwprojecten die door Verwijs Timmerwerken gerealiseerd worden, bouwen we middels houtskeletbouw. Deze toepassing zien we steeds vaker in de professionele sector voorbij komen. Houtskeletbouw is een bouwsysteem dat wordt toegepast omdat het prijstechnisch interessant is, maar ook omdat het een duurzame toepassing betreft. Deze manier van bouwen zorgt voor flexibiliteit, het biedt een korte(re) bouwtijd en heeft een lange levensduur. Houtskeletbouw is een duurzame en daarmee milieuvriendelijke manier van bouwen, door de hoge isolatiewaardes en de verlaging van CO2-uitstoot.

Wilt u prefab bouwen?

Wilt u de bouw prefab laten realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want we denken graag met u mee. Ons personeel staat u graag te woord over de mogelijkheden, haalbaarheid en overige zaken met betrekking tot prefab bouwen waar u eventueel vragen over heeft! Nieuwsgierig naar de prefab projecten die wij al hebben uitgevoerd? Kijk dan op deze pagina.

Contact