Houtskeletbouw elementen

Ben jij als aannemer op zoek naar een duurzame productiepartner voor HSB-elementen om je HSB-project tot een succes te maken? Dan ben je in de fabriek van Verwijs aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor duurzame HSB-elementen zoals: kozijnen, luiken, ramen, deuren, maar ook voor een compleet dakkapel of de voorbereiding van verschillende prefab onderdelen voor de bouw van een compleet duurzame woning.

Productie van houtskeletbouw elementen

De productie van HSB-elementen begint bij het aanleveren van de juiste tekeningen na het inmeten op locatie of de bouwtekening van de architect. Zo zorgen we ervoor dat alles exact op maat gemaakt wordt. Alle HSB-elementen die we maken, maken wij op maat. Dit is fijn voor jou als aannemer maar ook voor de uiteindelijke klant zodat de plaatsing op locatie soepel en efficiënt kan verlopen.

Ons doel is om jouw bouwproces te versnellen, waarbij we kostenbesparend werken door de productie van duurzame HSB-elementen efficiënt uit te voeren met onze moderne machines. Hierdoor kunnen we HSB-elementen over het algemeen voordeliger en sneller produceren dan wanneer je ze zelf maakt. Wij produceren HSB-onderdelen met hoge isolatiewaardes, waarbij onze focus ligt op de verlaging van CO2-uitstoot en het reduceren van verspilling van grondstoffen.

Jij kunt als aannemer bij ons terecht voor zowel enkelstuks productie als de productie van grote aantallen HSB-elementen. De producten van Verwijs Timmerwerken hebben de garantie van kwaliteit, vakmanschap én het draait bij ons om maatwerk. We hechten veel waarde aan het nakomen van afspraken zodat we een goede basis hebben om producten te leveren naar volle tevredenheid.

Meer weten over houtskeletbouw elementen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met jou mee. Onze medewerkers staan je graag te woord over de mogelijkheden, haalbaarheid en andere zaken met betrekking tot houtskeletbouw elementen waar je meer informatie over wilt. Je bereikt ons op het nummer 0111 647 555 of per e-mail info@verwijstimmerwerken.nl

Contact