Houtskeletbouw Brasschaat

Verwijs Timmerwerken voert ook houtskeletbouw werkzaamheden uit in Brasschaat. Hier realiseren wij in samenwerking met of in opdracht van aannemers, maatwerk projecten. Van het plaatsen van casco’s tot aanbouw, en van kozijnen tot trappen. Heeft u interesse in houtskeletbouw? Wij helpen u graag verder.

Houtskeletbouw in Brasschaat voor particulieren en bedrijven

Voor zowel particulieren als bedrijven in Brasschaat, ontwerpen, realiseren en plaatsen wij houtskeletbouw. Wij nemen het project van a tot z uit handen, onze focus ligt dus ook op het ontzorgen van de klanten. Dit proces begint met het controleren van de haalbaarheid, vervolgens produceert het personeel met jarenlange ervaring de onderdelen op onze HSB productie werkplaats waar we de beschikking hebben over machines die aan alle eisen voldoen. Wij leveren voornamelijk specifieke of kant-en-klare producten af voor de professionele sector. Ook het plaatsen van de onderdelen nemen we uit handen, wist u dat een houtskelet woning al binnen een dag luchtdicht is? Het grote voordeel van houtskeletbouw is de korte bouwtijd.

In het verleden hebben we (mee)gewerkt aan grote projecten. Zo waren we betrokken bij de bouw van de controlekamer voor BP Europoort, en mochten we zelfs de Safety Award in ontvangst nemen. Dit was voor onze inzet en veilige werkmethode.

We voeren naast ontwerp, productie en plaatsing ook kleine(re) opdrachten uit in Brasschaat. Ook werken we mee aan nieuwbouwprojecten of HSB-casco’s. Wilt u uw kozijnen, trap of dakkapel laten vervangen of realiseren? Ook dan bent u bij Verwijs Timmerwerken aan het juiste adres!

Uw partner voor houtskeletbouw in Brasschaat

Bent u werkzaam en/of woonachtig in Brasschaat, en wilt u meer te weten komen over houtskeletbouw? Dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. Neem via onderstaand formulier contact op voor een vrijblijvend gesprek. Kan het echt niet wachten, neem dan telefonisch contact met ons op via; 0111 647 555

Contact