Houten kozijnen

Voor zowel professionele opdrachtgevers als particulieren maken we verschillende soorten houten raam- en deurkozijnen op maat. Deze kozijnen worden in onze werkplaats geproduceerd, waar we de meest moderne machines tot onze beschikking hebben. Hierbij gaat ons personeel aan de slag om de houten kozijnen volledig op basis van uw wensen te produceren.

Houten raamkozijnen

De productie van houten raamkozijnen begint bij het aanleveren van de juiste tekeningen na het inmeten op locatie. Zo zorgen we ervoor dat alle kozijnen en ramen op exact de juiste maat gemaakt worden. Het is mogelijk om raamkozijnen te laten produceren voor verschillende soorten ramen. Zo kunt u ervoor kiezen om houten raamkozijnen op maat te laten maken voor: uitzet, draaikiep, stol- en vaste ramen.

Ondanks de authentieke uitstraling van de houten raamkozijnen zijn ze goed bestand tegen weersinvloeden. Dit heeft te maken met de hoge isolatiewaarde van het hout, welke hoger is dan bij kunststof raamkozijnen.

Houten luiken op maat

Houten deurkozijnen

Voor professionele opdrachtgevers en particulieren is het ook mogelijk om houten deurkozijnen op maat te laten maken. In onze werkplaats worden diverse soorten binnen- en buiten deurkozijnen geproduceerd. Denk hierbij aan: Voor- en achterdeur kozijnen, garagedeur kozijnen, hef- schuifdeur kozijnen en binnendeur kozijnen.

Aan de hand van uw wensen gaan we aan de slag om één of meerdere deurkozijnen te produceren. Het is mogelijk om uit verschillende houtsoorten te kiezen. Veelgebruikte hardhouten deurkozijnen zijn: Meranti, Mahonie en Accoya.

Houten kozijnen op maat

Wilt u speciaal maatwerk laten produceren voor bijvoorbeeld getoogde kozijnen, ronde ramen of het namaken van kozijnen voor restauratiewerk? Kozijnen worden in elke gewenste vorm of afmeting in onze eigen werkplaats geproduceerd. Moeten er kozijnen worden aangepast of vervangen? Ook voor het repareren van kozijnen bent u bij Verwijs Timmerwerken aan het juiste adres.

Contact

Wilt u houten raam- en deurkozijnen of kozijnen met een andere vorm door ons op maat laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met u mee. Ons personeel staat u graag te woord over de mogelijkheden, haalbaarheid en andere zaken met betrekking tot houten kozijnen waar u eventueel vragen over heeft.

Contact