Aannemer Houtskeletbouw

Aannemer Houtskeletbouw

Ben jij als aannemer op zoek naar een betrouwbare productiepartner voor houtskeletbouw onderdelen om je HSB-project tot een succes te maken? Verwijs Timmerwerken is dé bouwpartner voor aannemer, architect of een compleet bouwteam. In onze timmerfabriek produceren we HSB-onderdelen zodat jouw bouwproces snel en soepel verloopt. Je kunt bij ons terecht voor kozijnen, ramen, deuren maar ook voor een complete dakkapel of de onderdelen voor de bouw van een complete woning.

Stelkozijnen in houtskeletbouw plaatsen

Productie houtskeletbouw aannemers

Onze focus ligt op het versnellen van het bouwproces voor aannemers, het besparen van kosten en efficiëntie. Wij weten dat jij als aannemer niet altijd de tijd hebt om je bezig te houden met zowel het realisatie- als productieproces. Verwijs kan hier een rol in spelen. Naast het productieproces is het ook mogelijk om zowel de adviserende als de uitvoerende rol in de ontwerpfase door Verwijs uit te laten voeren.

Kiezen voor Verwijs betekent kiezen voor een kwalitatief product en levergarantie. Als aannemer hoef jij niet bezig te zijn met regelwerk over de productie en je kunt HSB-onderdelen voordeliger en sneller laten produceren dan wanneer je deze zelf produceert.

Je kunt als aannemer bij ons terecht voor enkelstuks of de productie van enkele honderden HSB-onderdelen zoals kozijnen, trappen of deuren. De kwaliteit van het HSB-product én de oplossing is ons handelsmerk, net als het nakomen van afspraken en het (tijdig) leveren op de gewenste locatie zodat jij als aannemer verder kunt met de bouw aan het project.

Met onze kwaliteit, snelheid en ervaring, maken we jouw project samen tot een succes!

op zoek naar een Aannemer voor Houtskeletbouw?

Ben jij als aannemer of architect benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend. contact met ons op en we vertellen je graag alles over de mogelijkheden. Je bereikt ons op het nummer 0111 647 555 of per e-mail info@verwijstimmerwerken.nl

Contact