Aannemer Hoeksche Waard

Ben jij als aannemer in de Hoeksche Waard op zoek naar een betrouwbare productiepartner voor houtskeletbouw onderdelen om je HSB-projecten in de Hoeksche Waard tot een succes te maken? Dan ben je in de fabriek van Verwijs aan het juiste adres. Wij produceren HSB-onderdelen zodat jouw bouwproces snel en soepel verloopt. Je kunt bij ons terecht voor kozijnen, ramen, deuren, maar ook voor een compleet dakkapel of de voorbereiding voor de bouw van een complete woning.

Productie HSB onderdelen

Jij bent als aannemer bezig met de realisatie van het project en je hebt niet altijd de tijd om je met het productieproces bezig te houden. Ook daar kunnen we als Verwijs een rol spelen. Voor aannemers in de Hoeksche Waard verzorgen we niet alleen het productieproces, maar kunnen we ook een adviserende en uitvoerende rol spelen in de ontwerpfase, bij de montage van de verschillende HSB-onderdelen en het transport ervan naar de gewenste locatie.

Onze focus ligt op het versnellen van het bouwproces voor aannemers in de Hoeksche Waard  en het besparen van kosten door de productie efficiënt uit te voeren met onze moderne machines. Voor jou als aannemer houdt dit in dat je én niet bezig hoeft te zijn met het regelwerk omtrent de productie, en je HSB-onderdelen voordeliger en sneller kunt laten produceren dan wanneer je het zelf maakt.

Jij kunt als aannemer bij ons terecht voor enkelstuks of de productie van enkele honderden kozijnen. De kwaliteit van onze HSB-oplossing is ons handelsmerk. We hechten waarde aan tijdige levering, het nakomen van afspraken en het leveren op locatie in de Hoeksche Waard zodat jij verder kunt met de bouw aan het project.

Met onze kwaliteit, snelheid en ervaring, maken we jouw project in de Hoeksche Waard samen tot een succes!

Aannemer in de Hoeksche Waard

Ben jij als aannemer in de Hoeksche Waard  benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we vertellen je alles over de mogelijkheden. Je bereikt ons op het nummer 0111 647 555 of per e-mail info@verwijstimmerwerken.nl

Contact