Trappen in Zeeland

Het ontwerpen en produceren van trappen in Zeeland behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. In de werkplaats worden zowel rechte als gedraaide trappen geproduceerd, hier gaat een heel proces aan vooraf. Wij bieden oplossingen en nemen werkzaamheden op het gebied van werkvoorbereiding, constructie- en tekenwerk van je over als je dit wilt.

Trappen van hout

Productie van trappen in Zeeland

Voor de productie van trappen gebruiken we hout als basis waarop houtbewerking wordt toegepast om tot het gewenste resultaat te komen. Om het plaatsen van de trap zo soepel mogelijk te laten verlopen, verzorgen we zowel het ontwerp, productie en nemen we als je dat wilt zelfs de plaatsing ervan voor je uit handen.

Doordat wij in onze werkplaats over moderne machines beschikken, kunnen wij de meest uiteenlopende HSB-onderdelen, waaronder trappen, aan de hand van je wensen produceren. Hierbij ligt de nadruk op nauwkeurig en maatvast werken, wat voor een optimale pasvorm en een lucht- en waterdichte bouw op locatie zorgt. Kies je ervoor om zelf de montage te verzorgen, laat jij je begeleiden of besteed je de montage liever aan ons uit?

Houtsoorten

Veelgebruikte hardhout soorten bij de productie van houten HSB-onderdelen zijn Meranti, Mahonie en Accoya. Deze hardhout soorten zijn van goede kwaliteit en beschikken over een lange levensduur. Aan de hand van de duurzaamheidsklasse waarin het hout gecertificeerd is, kan de levensduur van het hout bepaald worden; hoe hoger de duurzaamheidsklasse van het hout is, des te langer de verwachte levensduur zal zijn.

De populariteit voor hardhout is halverwege de 20e eeuw toegenomen, en veelgebruikt in Nederlandse huizen en tuinen. Ook de toename van bewustwording voor duurzaamheid speelt tegenwoordig een belangrijke rol bij de keuze voor houtsoorten. Wij adviseren je, wanneer je voor duurzaam hout gaat, te kiezen voor hardhout. Hardhout is namelijk afkomstig uit een Europees duurzaam beheerde bossen.

Naast het ontwerp en de productie van zowel rechte als gedraaide trappen is het ook mogelijk om een houten trapleuning door ons te laten produceren. Of het nu gaat om een ‘boomstam’, rond, rechthoekig, ‘sleutelgat’ of gelakte trapleuning. Ook hierbij is het mogelijk om te kiezen uit kwalitatief goede houtsoorten.

Contact

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op middels onderstaand formulier. Ook is het mogelijk om ons te bellen op: 0111 647 555, of te mailen op: info@verwijstimmerwerken.nl

Contact