Verwijs Timmerwerken wordt onderdeel van de Geluk Groep

Datum:
16-12-2020

Verwijs Timmerwerken uit Nieuwerkerk wordt onderdeel van de Geluk Groep. Verwijs is specialist op het gebied van kozijnen fabricage, montage en houtskeletbouw. Verwijs zal als een opzichzelfstaand onderdeel binnen de Geluk Groep blijven opereren, met Hans de Bonte als vertrouwd aanspreekpunt.

De afgelopen jaren is Verwijs Timmerwerken zich steeds meer gaan richten op de zakelijke markt, waaronder de prefab productie en de uitbreiding van de productie van kozijnen. Deze markt vraagt om duurzame en toekomstbestendige investeringen waarbij de klant centraal staat en er kwalitatief hoogwaardige producten worden geleverd. De komende jaren zal dan ook geïnvesteerd gaan worden in vernieuwing en verhoging van de bestaande productiecapaciteit.

Met de overname zullen de productie en bedrijfsactiviteiten van Verwijs Timmerwerken samengevoegd worden met die van de Geluk Groep. Met deze combinatie spelen we in op de groeiende vraag naar kozijnen, elementen en prefab fabricage voor nieuwbouw en renovatie. De verschillende disciplines van Verwijs en Geluk werden projectmatig al regelmatig gecombineerd, maar met deze constructie wordt het dienstenpakket zo uitgebreid dat we onze opdrachtgevers nog breder kunnen ontzorgen.

De korte lijnen, kwaliteit en aanspreekpunten blijven zoals u die gewend bent, maar vanaf 1 januari 2021 is Verwijs Timmerwerken onderdeel van de Geluk Groep.

Naar het nieuwsoverzicht