Kozijnen Zeeland

Voor zowel professionele opdrachtgevers als particulieren maken we verschillende soorten houten raam- en deurkozijnen op maat. Deze kozijnen worden in onze werkplaats geproduceerd, waar we moderne machines tot onze beschikking hebben. Hierbij gaat ons personeel aan de slag om de houten kozijnen volledig op basis van jouw wensen te produceren. Voor kozijnen in Zeeland ben je bij ons aan het juiste adres.

Houten raamkozijnen in Zeeland

De productie van houten raamkozijnen in Zeeland begint bij het aanleveren van de juiste tekeningen na het inmeten op locatie of de bouwtekening van de architect. Zo zorgen we ervoor dat alle kozijnen en ramen op exact de juiste maat gemaakt worden. Het is mogelijk om raamkozijnen te laten produceren voor verschillende soorten ramen. Je kunt ervoor kiezen om houten raamkozijnen op maat te laten maken voor: uitzet, draaikiep, stol- en vaste ramen.

Stelkozijnen in houtskeletbouw plaatsen

Houten deurkozijnen in Zeeland

Voor onze professionele opdrachtgevers in Zeeland is het ook mogelijk om houten deurkozijnen op maat te laten maken. In onze productieruimte worden diverse soorten binnen- en buiten deurkozijnen geproduceerd. Denk hierbij aan: Voor- en achterdeur kozijnen, garagedeur kozijnen, hef- schuifdeur- en binnendeurkozijnen.

Aan de hand van jouw wensen gaan we aan de slag om één of meerdere deurkozijnen te produceren. Het is mogelijk om uit verschillende houtsoorten te kiezen. Veelgebruikte hardhouten deurkozijnen zijn: Meranti, Mahonie en Accoya.

Houten kozijnen op maat in Zeeland

Wil je kozijnen op maat laten produceren? Kozijnen worden in elke gewenste vorm of afmeting in onze eigen productieruimte geproduceerd. Daarnaast voldoen onze kozijnen aan de laatste inbraak werende veiligheidseisen en kunnen ze indien nodig brandwerend worden uitgevoerd volgens de geldende normen.

Contact

Wil je houten raam- en deurkozijnen in Zeeland door ons op maat laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord over de mogelijkheden, haalbaarheid en andere zaken met betrekking tot houten kozijnen waar je eventueel vragen over hebt. Je bereikt ons op het nummer 0111 647 555 of per e-mail info@verwijstimmerwerken.nl

Contact