Houtskeletbouw duurzaam

Ben jij als aannemer op zoek naar een duurzame productiepartner? Houtskeletbouw is duurzaam bouwen en wij nemen de productie van houtskeletbouwonderdelen uit handen om je HSB-projecten tot een succes te maken. Je kunt bij ons terecht voor duurzame HSB-onderdelen zoals: kozijnen, ramen, deuren, maar ook voor een complete dakkapel of de voorbereiding van verschillende prefab onderdelen voor de bouw van een compleet duurzame woning.

Realisatie HSB-projecten

Als aannemer ben jij bezig met de realisatie van HSB-projecten, waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt en je niet altijd de tijd hebt om je met het productieproces bezig te houden. Daar kunnen wij als Verwijs Timmerwerken een belangrijke rol spelen. Zo verzorgen wij niet alleen het productieproces maar kunnen we ook een adviserende en uitvoerende rol spelen in de ontwerpfase, bij de montage van duurzame HSB-onderdelen en het transport naar de gewenste locatie.

Ons doel is om jouw toekomstbestendige bouwproces te versnellen, waarbij we kostenbesparend werken door de productie van duurzame HSB-onderdelen met onze moderne machines op een efficiƫnte wijze te produceren. Hierdoor kunnen we HSB-onderdelen in de meeste gevallen voordeliger en sneller produceren dan wanneer je het zelf produceert. Wij produceren HSB-onderdelen met hoge isolatiewaardes, waarbij onze focus ligt op de verlaging van CO2-uitstoot en het reduceren van verspilling van grondstoffen.

Houtskeletbouw duurzaam maatwerk

Jij kunt als aannemer bij ons terecht voor enkelstuks productie of de productie van grote oplagen kozijnen. De kwaliteit van een duurzame HSB-oplossing blijft ongeacht de hoeveelheid ons handelsmerk. We hechten waarde aan tijdige levering, het nakomen van afspraken en het leveren op locatie zodat jij ongestoord verder kunt met de bouw aan het project.

Met onze kwaliteit, snelheid en ervaring omtrent duurzame HSB-onderdelen en projecten maken we jouw project samen tot een succes!

Houtskeletbouw duurzaam

Ben jij als aannemer benieuwd naar de mogelijkheden omtrent de productie van duurzame HSB-onderdelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we vertellen je alles over de mogelijkheden. Je bereikt ons op het nummer 0111 647 555 of per e-mail info@verwijstimmerwerken.nl

Contact