Bouwbedrijven Zeeland

Bij Verwijs Timmerwerken zijn we al jarenlang actief in de ’timmerkunst’. We voeren projecten uit voor én met aannemingsbedrijven in Zeeland. In de afgelopen jaren werden er al talloze projecten succesvol afgerond voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Lees hier op deze pagina meer over.

Voor en met bouwbedrijven uit Zeeland

We leveren kwalitatief goede producten, waar we trots op zijn. De producten die wij plaatsen worden allemaal in onze timmerfabriek geproduceerd, waarbij de nadruk ligt op nauwkeurig en maatvast werken. Daarnaast produceren en monteren we de onderdelen zo compleet mogelijk, zodat de montage op locatie zo efficiënt mogelijk verloopt. Met de combinatie van ervaring, kennis en kunde van onze eigen mensen én die van onze ‘partners’, kunnen we het maximale resultaat bereiken. Daarom werken we samen met andere partijen die precies dezelfde kwaliteitsstandaarden als ons hanteren.

Projecten

We zijn niet alleen in Zeeland actief, we hebben ook al veel projecten mogen afronden in de provincie Zuid-Holland & Noord-Brabant. De projecten die we samen met bouwbedrijven uitvoeren lopen heel erg uiteen. Een project begint bij ons altijd op het kantoor in Nieuwerkerk. Hier controleren we de haalbaarheid, wanneer een project als ‘haalbaar’ wordt beoordeeld, bereiden we ons voor op de productie van prefab onderdelen. Onze bouwkundigen gaan vervolgens aan de slag met het tekenen van een ontwerp in een 3D-model. Hierbij gaat het in de meeste gevallen om HSB-elementen zoals gevel- en plafondbekleding, raamkozijnen en/of dakkapellen. Door de hoeveelheid aan verschillende machines in ‘de timmerfabriek’ kunnen we zowel enkelstuks als hogere aantallen produceren binnen een kort tijdsbestek. Voor zowel het produceren van enkel stuks als hogere aantallen verliezen we het produceren van hoogwaardige kwalitatieve producten niet uit het oog.

Deze specifieke of kant-en-klare producten leveren wij voornamelijk voor de professionele sector. Het is mogelijk om zowel de productie als de uitvoering op locatie door ons uit handen te laten nemen.

Bouwbedrijven uit Zeeland benaderen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan via onderstaand contactformulier contact met ons op. Het is ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken via: 0111-647 555.

Contact